Vinter og ferie

Veldig deilig med vinterferie. Synes februar er en fryktelig kjedelig måned, men vinterferie hjelper jo! skal egentlig ingenting denne ferien, annet enn å henge med venner, slappe av, rydde litt og slikt. Greit med litt langsomme og rolige dager, synes ikke du også?

Jeg driver å skriver på en større oppgave om nettet. Det er ganske utrolig og fascinerende hvordan vi har blitt avhengig av nettet de seneste årene. Her finner vi all den informasjonen vi trenger, av nyheter om den amerikanske presidenten, sportsresultater, her kan vi lære ting, betale regningene våre i nettbanken eller finne verkstedstime for bilen hos meca.no. Alt vi lurer på har sitt svar her. Jeg lurer på om vi egentlig ikke er i ferd med å bli for avhengige. Tenk alle timene vi bruker foran nettet hver dag, i stedet for å være med familie eller venner. Enda verre er det når vi er sammen med dem, bare at i stedet for å prate sammen sitter vi med hver vår datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Tror jeg skal prioritere venner denne ferien!

vinter og ferie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *