Endelig mer Harry Hole!

Jeg er så glad for at den nye Harry Hole boka er her! Har gledet meg helt siden jeg leste ferdig den forrige og nå ser jeg at Tørst har fått veldig gode gode kritikker. Jeg skal kjøpe den nå i helgen og kose meg med den i påsken! Mamma har bursdag i påsken, og jeg og pappa har bestemt oss for å spleise på gave fra www.kitchentime.no. Så da kan hun lage god mat, mens jeg koser meg med spennende vampyrlignende krim fra en av Norges beste forfattere.

Mamma og jeg hadde egentlig snakket om å ta en langhelg til London i forbindelse med palmehelgen, men etter det som skjedde nå nylig, har vi slått den tanken litt fra oss. Det kjennes litt ekkelt ut, og selv om det sikkert ikke er spesielt farligere å dra dit enn andre steder, blir vi hjemme. Det blir nok en fin påskeferie, selv om det ikke blir noen London tur.

ny harry hole bok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *