Sommer på motorveiene

Mamma og pappa har tatt meg med på en veldig lang kjøretur. Det føles som at jeg har tilbrakt hele sommeren på en eneste stor motorvei, og jeg har kjedet meg masse! Spesielt når vi har kjørt gjennom det svenske landskapet der det bare er skogsterreng på mils avstand. Dette kun fordi mamma og pappa var på jakt etter billige bildeler. Selv storebror ble lei av kjørturen, men til slutt fant vi oss en hyggelig campingpass nær Umeå, og der var vi hele fire dager. Med sol og bading så hjalp det på før vi fortsatte kjøreturen. Når vi kom til kysten fikk jeg se mer variert landskap som gjorde meg inspirert. Fant til og med en olabil-butikk som reddet hele turen. Det var dog godt å komme hjem igjen etter en strabasiøs biltur på motorveien. Hva har du gjort i sommer?

Lang strekning med motorvei i skogen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *