Vinterferie til Alpene

De vakre, majestetiske alpene strekker seg over 1200 km gjennom ikke mindre enn 7 europeiske land på sin ferd fra Det Liguriske Hav til Wien. Både for vintersportsentusiaster, historieelskere, eventyrere og de som er glad i byferie kan områdene i og rundt alpene by på noe. Hvorfor ikke planlegge en biltur gjennom Europa? Du kan kjøre bilen gjennom Sverige eller ta båt til Tyskland og følge Alpene helt ned til Middelhavet. Med skiboks på taket kan du stoppe på noen av de beste skidestinasjonene i verden, og avslutte med vin- og matopplevelser i Italia. På Skruvat.no finner du alt du trenger for å gjøre bilen klar til en lang reise. Du finner en rekke historiske, vakre hoteller, eller du kan få sjarmerende overnattingssteder på AirBnB. Vi anbefaler å planlegge i god tid i forveien for å finne frem til de beste perlene. God tur!

Vakker arkitektur i de sveitsiske alpene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *