Ingen å miste

Du har nok hørt uttrykket «Du har ingen å miste» noen ganger tidligere, men det er en grunn til at du hører det såpass ofte. Alvorlige trafikkulykker kan nemlig ramme hvem som helst av oss. Et lite sekund kan være forskjellen på et friskt og lykkelig liv og død eller permanente skader. Om bilen din blir skadet kan du alltid bestille reservedeler online, men vi mennesker fungerer dessverre ikke på den samme måten. Det kan være fristende å kjøre litt over fartsgrensen om du har dårlig tid, eller å kjøre hjem etter noen øl fordi det ikke er så langt. Setebeltet kan det også være fristende å ikke ta på seg. Dessverre er det for sent å ombestemme seg når ulykken først har skjedd. Ender du opp med å ta helsen eller livet fra noen andre i trafikken på grunn av din egen uforsiktighet føles det nok enda verre.

Brannmann foran en brennende bil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *