Tid for å hente ved

Vinteren er på vei, og kald høstvind rasler rundt husveggene. Barna leker i søledammer, blir kalde på fingrene, og må snart gå med lue hver dag. Kveldene kommer fort, og mørket gjør at vi kryper opp i sofaen med pledd, kakao, og trommende regn på ruta. Det naturlige samlingspunktet i huset blir peisen. Hjertet av hjemmet pumper ut både lys og varme, og fyller huset med knitring og god lukt. For at all magien skal kunne skje, trenger man bare ved. Men problemene kan fort oppstå hvis man skal frakte nok ved, og ikke har en eneste bil med hengerfeste! Det er ganske vanlig at biler selges uten hengerfeste disse dager, men det behøver ikke å være et uoverkommelig problem. hengerfester kan nemlig handles på nett, til omtrent hvilken som helst bil, og kan faktisk monteres selv! Det eneste man trenger å gjøre er å bestille et feste som passer til sin bil, og så får man alt man trenger for å montere det hjemme!

klar for høst, hygge inne, familie, peis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *